top of page

11-17 detsembri nädala energiad – uued algused on siin!

Nädala üldised energiad – algab teadveloleku tsükkel ja ka uus kuutsükkel. Taipamiste aeg. Ideaalne aeg, et enda uue aasta plaane hakata vaikselt tunnetama ja häälestuma talviseks pööripäevaks (22. detsember).


  • TÄIELIKKU ÕITSENGUSSE TULEMINE, rahu valimine. Elu palub meid kõiki - egol pea maha, südame õitseng. Nüüd on süda vabanenud. Meie toome muutuse. Sellel nädalal saab läbi energiatsükkel, mis meid kutsus oleme hästi ehedad. „Mina ise olen see, kes ma olen, täpselt nii nagu ma olen, nii ma olen ja mitte teisiti. Ja see on täiuslik ja ma armastan ennast täpselt sellena, kes ma olen.“ Kui ma võtan kõik endas vastu, annan vabaks vastupanu elule, siis tulevad meie ellu väga võimsad, loovad ideed. Me oskame elada täiesti ebaharilikul moel. Näha asju hästi kõrgelt.

  • TAIPAMINE – me suudame taibata, mida on vaja taibata. Aga selleks, et saaksime aru, on vaja igaühel otsustada, et „Mina valin taibata, mida mul on vaja taibata.“ On vaja olla avatud, et inspiratsioonivood saaks tulla. Selleks vaja negatiivne mõtlemine täielikult asendada usaldusega: „Elu tahab mulle parimat. Ma olen sellele avatud. elu näita, kuidas see parim käib.“



Avatuses muutume justkui läbipaistvaks, siis voolab läbi meie õndsus. Me oleme lahti lasknud nendest ego lugudes, kuidas kõik peab olema. Hinnanguline duaalsuse maailm saab asendatud täiuslikkuse mõistmisega. Me oleme justkui alasti elu ees, milles on niivõrd tugev jõud. Me saame aru, et see, mida me oleme üritanud kaitsta, on olnud illusoorne mina. Tegelik mina ei vaja kaitset, see on kõikjal, kõiges, lõpmatu, ääretu, piiritu, igavikuline ja purunematu.


Väga paljud inimesed tunnevad ära enda eluülesande – sa tunned, saad aru, mida sa pead tegema. Sa mõistad oma järgmisi samme. See tuleb hästi loomulikult. Vali: „Ma olen avatud taipamisele.“


12. detsembrist algab uus energiatsükkel, mis kutsubki meid olema hästi teadlik. „See, mida ma mõtlen, seda manifesteerin ja sellest saab minu reaalsus.“ Mõtle, millises reaalsuses sa tahad elada? Näiteks: „Mina valin elada sellises reaalsuses, kus kõik hea on minu jaoks võimalik ja kõikide jaoks, kes tahavad kogeda head. Minu reaalsuses on inimesed õnnelikud - täielikus õndsuses, stabiilsuses, naudingus, avardumises, kerguses, tänulikkuses. Ma loon oma uskumustega enda reaalsust."


Sinu reaalsus saab täpselt selliseks, mida sina usud ennast väärivat.


  • Selle kuutsükli jooksul tee kõike hästi lihtsalt - lihtsusta oma mõttemaailma, ära tee ennast keeruliseks. Ütle otse, mida sa tahad ja kuidas sa tahad. Ava ennast. Kingi endale see versioon iseendast, kes juba naudib oma elu.

  • JUMALIK ABI. Meile saadetakse selle kuutsükli jooksul täpselt õiged inimesed, täpselt õigel ajal tegema täpselt õigeid asju, ütlema täpselt õigeid asju. Usalda. 

  • Me oleme praegu väga müstilises, maagilises sageduses. 3 ütleb, et kõik on täpselt nii, nagu olema peab. 33 ütleb, et sa oled Meister oma elus ja 8 ütleb, et kõik hea, mis sa oled välja saatnud, tuleb sulle nüüd endale ringiga tagasi. Kuhu oled panustanud, usalda, et kui on õige aeg, siis täpselt see õige info tuleb sulle nagu ringiga tagasi – see energia joonistub nagu kaheksana tagasi.

  • See kuutsükkel põhimõtteliselt valmistab meid ette järgmiseks kuuloomiseks, mis on 11. jaanuaril. Sõnum „Ennastsalgavatele inimestele näidatakse praegu ette, kuidas ennast armastada.“ Meile antakse armuaega. See tähendab seda, et sa ei saa praegu karistada nende kohtade eest, kus sa teed vigu, vaid sind juhatatakse hellalt ja õrnalt. Näidatakse sulle ette, et tee hoopis niimoodi. Sa õpid selle kuutsükli jooksul, et kui sa oled ise negatiivses mõttes, siis keegi tuleb ja parandab sinu mõttekvaliteeti. Õpi teistelt ja asu ise kasutama. Kui selles suunas liigud, siis läheb ka sul järgmine kuutsükkel alates 11. jaanuarist hästi kergesti. Praegu vigade paranduse aeg, otsade kokkutõmbamise aeg. See, mida sa ei taha uude aastasse kaasa võtta, siis see jäta siia maha. Esmaspäeval, 11-12. detsembril, vanakuu viimastel hetkedel on väga hea teha selliste vanade lõppude mahajätmist, mida sa ei taha uude aastasse.

  • VÄLJUTA LIIGNE KOORMUS. Räägi välja, kirjuta välja, kergenda oma koormust kodus, tööl, elus. Tee pea tühjaks. Ehk kujuta ette, kuidas sinu ette tulevad mullid, mis viivad sinu sees olevad liigsed energiad kõige kõrgemasse, algsesse, loovasse energiasse lahenemisele. Vajadusel aktiveerimiseks või deaktiveerimiseks sinu kõrgemaks hüvanguks. Üleliigse energia vabanemisel saab meesenergia Sinus sees jälle tegutseda.

  • 22. detsember PÖÖRIPÄEV. Mõtle sellele, et sa praegu teed koristuse ja vabastuse, mida sa järgmisse elufaasi lihtsalt kaasa ei võta. Lased lahti kõik mõtted, uskumused, lubadused.


Meditatsioon PEREKONNAÕNN üleval kuni T õhtuni https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Jaanuarikuu e-koolitused -50% soodustusega praegu registreerimiseks avatud!


Tahad vaadata ka uue nädala päevade kaupa energiate ülevaadet?

E) 08:45 – T) 14:46 – K) 17:58 – N) 23:22 – R) 30:40 – L) 36:20 – P) 45:27




Õnnistusega

Stella

bottom of page