top of page

08. – 14. aprill nädala energiate ülevaade

NÄDALA PÕHITEEMAD – PÄIKESEVARJUTUS, SÜDAME AVAMINE, LOOMINGU JAGAMINE, NAUDINGUD -> LIHTSALT IMELINE AEG


VÕIMALIK ON KOGEDA KA ERASEANSSI MINUGA VIDEOSEANSINA INTERNETI VAHENDUSEL 11. aprillil: https://www.stellashakti.com/eraseansid


Nädal algab 08.04 toimuva päikesevarjutusega. Sel päeval väga kasulik teha sisemisi rännakuid, kuulata mantraid ning hoida ruum võimalikult puhas, et hingel oleks hea kerge hingata.

See nädal toob meile uued imelised vood, sest koos esmaspäevaga algab uus energiatsükkel, mille eesmärgiks on meie süda täielikult avada algallikaga ühtsusesse, armastusega kooskõlla, loodusega ühte rütmi. Väga kasulik on olla võimalikult lojaalne iseendale, tunnistada, mida me tegelikult tunneme ja teha seda, mis tundub kõige õigem. Hea tunne ja tegevus peaks käima koos.

Need aitavad sul oma eluülesannet täita.




Jõudu saad selle energiatsükli jooksul iseenda südamelt.


Paljude jaoks võib see ka olla pisarate aeg, sest kui südamed avanevad, siis jää, mis on südame ümber olnud, hakkab sulama. Kõik pisarad on tegelikult õnnepisarad. Naermise vastand ei ole nutmine, vaid hoopis masendus ja tundetus. Nuttes pisarad sulatavad meis alati midagi olulist lahti, nii et uus saaks meie jaoks nähtavaks, kogetavaks. Südames elamine toob endaga kaasa väga palju sünkroonsusi, nö kokkusattumusi või juhuseid. Tegelikult ei ole need juhused, vaid universumi poolt saadetud märguanded, sõnumid, väiksed mõistatused, mille lahendamine aitab näha seda, et me oleme alati õigel teel. Hea tundega me läheme õiget teed mööda kiiremini edasi. Halva tundega või vastu tahtmist asju tehes me lihtsalt pikendame õppetundide läbimist. Kasulik on märgata, mida sa parasjagu koged ja päriselt tunned. Vastumeelsuse korral küsi enda südamelt, „aga mida siis süda soovitab selles olukorras ette võtta?“


Nädala põhiteemaks tuleb sõnum: jaga oma kunsti maailmaga. On aeg lasta teistel näha ja kogeda, mida sina loonud oled. Ühtlasi ka Kuu loomise aeg. Suurepärane aeg projektidega alustamiseks, edasi viimiseks, vormimiseks ja maailmaga jagamiseks. Aeg õide puhkeda ka iseendal.

 

Meid kutsutakse ennast veelgi enam avama intiimsel tasandil oma partnerile, kaaslasele. Olge oma kehaga paremini kontaktis. Kogege kõiges võimalikult palju ilu ja naudingut. Nautige kehalisi naudinguid kõigi viie tajumeelega - maitsemeel, lõhnataju, vaatamine, kuulamine, puudutused.  


Kui soovid oma armastuse teekonda täiustada, võimendada, oskust elada õnneliku inimesena inimese kehastuses, siis võid osaleda Püha Seksuaalsuse internetikoolitusel (täpsem info koduleheküljel https://www.stellashakti.com/koolitused).


Kõige tähtsam on mitte lasta silmist enda hinge meloodiat. HINGE MELOODIA, see on nagu sinu laul, mida sa maailmale laulad – sinu mõtted, tunded, kogemused – kõik on vibratsioon. Kõik meie elus on üks suur laul.


Sel nädalal võime suurt abi saada ka veedalikust teadmiste varamust – joogatades ja mantraid lauldes. Kutsuge endasse väikene kevadine meloodia, loomise rõõm.

 

Pange tähele, mis tegelikult elus on oluline. Me oleme tulnud siia, et elu nautida. Loomulikult tuleb meie elus ette igasuguseid olukordi, aga siis just läbi meditatsiooni ja joogapraktika saab ennast aidata. Kui me regulaarselt lõdvestume, siis ka kõige keerulisemad olukorrad lahenevad kergelt. Kui me oleme pidevalt ühenduses oma südamega, siis on meil ka kogu aeg olemas ka inspiratsioon ja juhatus, kuidas olukordi lahendada.


Nädala energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:


Nädalapäevade kohta energiate ülevaadet saad vaadata siitkaudu:

E) 06:42 – T) 15:43 – K) 21:35 – N) 25:50 – R) 30:28 – L) 35:00 –  P) 40:20


Selle nädala meditatsiooniks on ENDAST HOOLIMISE SUURENDAMINE


Seansi käigus

* vabastame blokeeringud, mis on takistanud enda armastamise voogu

* enesekriitika ja minevikuga sõdimise vabastamine

* võimendame oskust öelda ei ja teha tervislikke valikuid

* häälestame alateadvuse endast hoolimise lainepikkusele

* loome tugevama ühenduse oma kaitseinglitega, et nad aitaksid meil õigel hetkel taibata, mida teha ja mis jätta tegemata

* võimendame suutlikkust ennast rahustada ja rahuneda

* loome tugevama ühenduse looduse toetuse ja Maa energiaga

* programmeerime oma alateadvuse tegema tervislikke valikuid

* suurendame keha-hinge-meele omavahelist ühtsust 

* õnnistustseremoonia enda kõikide tasandite harmoniseerimiseks

* väestame enda võimet endast hoolimine võtta tagasi südameasjaks

* edu- ja rõõmusagedusele häälestumine

* elujõu-kanali e valguskanali puhastus ja selguse toomine enda ellu

* kannatlikkuse, sõbralikkuse ning endast hoolimise võimendamine

* kõrgema elukvaliteedi valimine

* intuitsiooni ja keha tarkuse mõistmise suurendamine

* tõe taipamise ja eneseväljendamise võimendamine

* unistamise ja unistuste täitumise sagedusel elamise väestamine

* seansi lõpus on mõned minutid ka aega, et saaksid vastu võtta selge juhatuse omaenda südamelt ja hingelt – mis on need vajalikud muudatused, mida su kõrgem olemus soovitab, et sa ette võtaksid, et saaksid elada kõige suuremas tervises, tasakaalus ja õnnistustevoos



Aitäh, armas lugeja ja aitäh, armas Aivi, nende tekstide eest, mida aitad videode põhjal koostada!


Õnnistusega

Stella

bottom of page