top of page

TAOTLUSPALVE NAISTELE OMA ENERGIAVÄLJA KIIREKS KORRASTUSEKS


Armas Valguseõde, jagan sinuga üht taotluspalvet, mille juhatus mulle täna meditatsioonis tuli. Võid siit kasutada lõikusid või kogu teksti tervikuna, kuidas ise soovid ja valid. Kui tunned, et tahaksid mingit kohta või sõnastust enda jaoks ka ümber teha, oled väga teretulnud seda looma. Kui tunne on õige mingit taotlust lausudes, siis on ka sõnastus õige.

See taotluspalve saab olema ka minu uues veel ilmumata raamatus, mille kohta hakkan peagi rohkem infot jagama. Kaunist Naistepäeva – olgu see su elu parim päev ja nii ka iga järgmine!


TAOTLUSPALVE NAISTELE OMA ENERGIAVÄLJA KIIREKS KORRASTUSEKS


Läbi armastuse energia taotlen puhtust, selgust, oma täies väes elamise oskust kõikide kõrgeimaks hüvanguks.

Annan vabaks kõik enese vähendamise, allasurumise, tagasihoidmise energiamustrid, mis ei teeni enam mind ega terviklikkuse kõrgeimat potentsiaali.

Annan vabaks enese ja teiste sundimise, ebaterve kontrollimisvajaduse ja meesenergia domineerimises elamise ning luban avaneda enda loovusel, spontaansusel, tõel, siiruses tõelistel tunnetel. Mõistuse ja hirmu sunni ajel tegutsemise asemel asun rakendama südame juhatuse kuulamise ja vastavalt tegutsemise tarkust. Minu mõistus on selleks, et mõista ja tõlgendada südame juhatust. Ma toon oma teadveloleku oma südamesse ning valin lähtuda sellest.


Süda on ühenduses terviklikkusega ja ta teab. Mõistatada pole tarvis, vaid lihtsalt kuulatada, mida südamel öelda on. Pean reaalselt dialoogi oma südamega ning valin selleks rahuneda ja regulaarselt teha meditatsioone, reikit jms, et endaga paremini kontaktis olla.

https://www.inspiratsioonikool.ee/ Kui tajun endas ka järgmiseid mustreid, ükskõik kas teadlikult või alateadlikult, siis tunnistan, et võin nüüd ja kohe lõpetada võistlemise, domineerida soovimise, hirmu ja ärevuse pärast asjade tegemise mustrid, välimuse pärast muretsemise ja tahtmise olla kellegi teise moodi.


Armastuses ja õnnistuses võtan enda lõpmatu armastuse valguses vastu enese võrdlemise, enese mahasurumise, kiirustamise ja ärevuse tõttu põgenemise eluhoiakud ja taotlen nende asemel enese väestamise ja jõustamise oskust. Ma valin ennast armastada, valida enda heaolu esiteks, selliselt olen parim kaaslane, ema, sõbranna ja õpetaja ka teistele. Hoolin endast ja hoolitsen oma keha-meele-vaimu eest parimal moel, mis oskan.

Minu armastuse karikas olgu täidetud ja ma valin seda täita enda jaoks ise, ma pole sõltuv teiste tujudest. Annan vabaks mulle suunatud kadeduse, pahasoovlikkuse ja saadan õnnistust kõigile, kes on minu peale kunagi mõelnud. Saadan tagasi Algallikasse kõik võõrad energiad, mis on mind ahistanud, piiranud, mis iganes kujul pärssinud, vigastanud või loonud mitteharmoonilist atmosfääri mu energiaväljas. Annan vabaks ohvrimeelsuse ja saamatuse mängud ning tunnistan ennast kui tugevat naisenergia väes elavat maapealset Jumalannat. Olla Naine tähendab olla nii maine kui ka vaimne. Taotlen tasakaalu ja oskust elada rõõmu juhatusel, rõõmu hoovuses, rõõmu kantuses, rõõmu kehastusena – rõõm on mu hinge tõeline pärisolemus.


Andestan kogu mürgisuse, mida olen endasse võtnud läbi seksuaalpartneritega suhtluse, õppinud vanemate või mürgiste õpetajate käest, meediast, ühisväljast või mistahes viisil. Õnnistan ja saadan valgust kõikidesse suhetesse, kogemustesse, mis on olnud, mis on ning mis saavad tulema. Võin teadlikult valida, millega nõustun ja kaasa lähen ja millega mitte. Ma pole prügikast ja valin enam mitte endas sodi kaasas kanda. Ma olen puhas, süüta, vaba, õnnelik teadvus ning vaba selle maailma duaalsuse ahelatest!

Kutsun kaitseinglid, ülestõusnud meistrid ja Lõpmatu Armastuse väe mind hoidma, tervendama, kaitsma, juhatama. Olgu mu teekond lihtne, rõõmus, kerge, helge ja mu hinge tee ääristatud armastavatest sõpradest, sõbrannadest, hingevendadest ja hingeõdedest, kes on mind toetavad ja tõstvad, kellega on tervislik andmise-saamise suhe ja siiras rõõm ühisest loomisest. Läbi Armastuse energia annan vabaks ka kõik ebaterved suhted, suhtumised ja klammerdumised. Annan vabaks oma endiste kallimatega mittetoetavad suhted ja ihalused mistahes inimeste järele, kellega mul pole kõrgeimat hingelepingut üheskoos jätkata. Annan vabaks lõimumised fantaasiatesse ning valin vastu võtta minasjutuliselt kauni reaalsuse, kus tegelikkus ületab kõik mu metsikuimad / kõige maagilisemad soovunelmad.

Olen avatud sellele, et elu üllatab mind positiivselt. Ma olen avatud imedele!

Annan vabaks programmeeringud, mis on rääkinud sellest, et hirmud manifesteeruvad või et minu jaoks pole head ja imelised kogemused võimalikud. Ma andestan, tühistan ja vabastan kõik sellised ennast kahandavad ja ebamugavusse suunavad sisemised hoiakud ja energeetilised piiravad magnetlaengud. Tühistan, vabastan, eristan ja õnnistan! Mina manifesteerin oma hinge soove ja ei grammigi vähemat! Minu hing on siin, et kogeda armastust, südamlikkust, helgust, kergust ja kasvamist õnnistuse ja tingimusteta armastuse energias.

Kõik, mis on vähem kui puhas armastus, võin lasta enda elust minna. Mis on aja ära elanud, mul pole vaja seda taga nutta ega ennast haletseda – järelikult on midagi paremat mu ellu tulemas! Ma usun enda võimesse – suudan õppida endasse rohkem uskuma. Ma valin igapäevaselt ennast ise tunnustada, julgustada, oma tunded tänu ja õnnistusega vastu võtta. Ennast jõustades ja väestades lööb mu naisenergia särama ja õitsema ning on inspiratsiooniks kogu maailmale. Meesenergia ebaterve domineerimise aeg hakkab siin planeedil läbi saama. Mina olen Naisena elavaks eeskujuks ja kanaliks, läbi mille loomulikkuse lihtne ent elumuutev voog saab tervendada kogu kogukonda, kogu tutvusringkonda, kellega kokku puutun.

Enda tões elamine annab võimaluse mu sisemisel valgusel pääseda nähtavale ja hakata tervendama kõiki asjassepuutuvaid. See saab toimuda kerguses, pingutusevabalt, jumalikult juhatatud hetkel.


Elades enda südame järgi, hakkan ligi tõmbama suhteid ja partnerlusi, mis põhinevad tõel ja armastusel.


Ma olen väärt tõelist armastust ning ei pea kunagi leppima mingite leivapurukestega.


Minu jaoks on võimalik edu igas eluvaldkonnas. Valin ennast väärtustada ja tean, et kui väärtustan end ise, hakkavad end mulle ilmutama uutmoodi kogemused. Enda väärtustamine tuleb mul ise enda jaoks ära õppida – ma valin enam mitte leppida vähemaga kui see, mida päriselt soovin!

Ma olen särav ja imeline Naine ja mul pole vaja häbeneda enda jumalikku ega ka mitte enda maist olemust. Olen täiuslikult just täna just see, kes ma olengi loodud olema – olen täiuslik kõigi oma heletumedustega ning ma olen tänulik, et ma võin olla mina ise.

Miski pole olnud isiklik, olen olnud hingemissioonil aidata kogu planeedi sagedusel tõusta ja olen teinud oma tööd täiuslikult!


🌸🌸🌸

Kes soovib enda sisemisele naisenergia hoovusele kaasa aidata, siis on valminud ka selline juhendatud meditatsioon

Karma ja sisemise konflikti vabastamine - emaliini puhastus

Oled tundnud, et emaga või esivanematega suhtlemine on vaevaline ja toob raskustunde?

On raske austada ja aktsepteerida ennast ja oma vanemaid? Või luua enda perekonda, mis oleks harmooniline?


Tajud sisemisi konflikte, vastuolusid ja ei ole saanud mingist nõiaringist välja?

Siis see meditatsioon võib sind just täna ja praegu edasi aidata!

Oled teretulnud! Armastus Stella kehastusesComments


bottom of page