top of page

Talvise pööripäeva taotluspalve

Maagiline elu algab peale uutmoodi otsustest – sellistest, millega kaasneb küige parem enesetunne!


ON VALGUSE SÜNNIPÄEV!

KELL 5:27 22. DETSEMBRI HOMMIKUL ON PÖÖRIPÄEVAHETK


Pööripäevahetke eel 48 h ja peale seda 48 h jooksul on avatud väga eriline unistuste täitumise kiirenduse portaal. Mida soovid, nüüd sündima hakkab. Usalda ja tea, et elu tahab sulle tuua väga palju head!


Pööripäeva energiate kohta saad lähemalt lugeda mu eelmisest blogipostitusest.

Siin jagan sinuga spetsiaalset taotluspalvet raamatust Soovin õnne.


TALVISE PÖÖRIPÄEVA PALVE


Ma tänan ja õnnistan looduse tsüklitega kooskõlas elamise võimet. Nüüd, kus põhjapoolkeral hakkab iga päevaga olema üha enam valgust, päev pikeneb ja mu teadvus tärkab uutele kogemustele, luban ma endal ärgata uude maailma mõistmisesse.


See, mis on olnud, on nüüd ära olnud. Ma andestan, vabastan, õnnistan ja tänan seda praegust hetke, mil tunnistan end uuena.


Luban endal teha seda uuestisünniprotsessi ilma oma kehast lahkumata. Mu vana Mina on nüüd läinud, seda pole enam. Minu uus Mina võib tunduda küll veel väga õrn ja väikene, aga see on just see koht, kus saan end võtta ise enda teadvuse sülle nagu armastav ema või isa ning anda endale nüüd võimalus ise ennast kasvatada, hellitada, armastada ja hooldada just nii nagu ma oleksin soovinud, et mu lapsepõlv oleks olnud.


Selles uues elutsüklis valin olla endaga arvestav, endast lugupidav, hooliv ja ennast ja enda aega väärtustav. Jumalikud sündmused on mind ees ootamas ning ma valin nüüd keskenduda just neile elukogemustele, mida tegelikult tahan ja vajan.


Minu enda heaolu esikohale seadmine on tugevaks vundamendiks tervislikele uutele suhtlemistele – sellest võidavad kõik asjassepuutuvad, sest kui mu enda Armastuse karikas on täis, on mul ka palju, mida teistega jagada.


Usaldan ja tean, et iga uus harjumus võib võtta aega ja järjekindlat praktikat, enne kui neist saavad loomulikud uued käitumismustrid, seepärast valin olla endaga aus ja kannatlik ja mõtlen enne uusi kogemusi enda jaoks selgeks, miks ma midagi tahan. Kui see on selgunud, on mul palju lihtsam ka neid kogemusi endale uueks elustiiliks seada.


Luban endal puhata, lõõgastuda ja nautida oma kodu või paika, kus olen. Iseendale aja võtmine ja oma visioonide selgeks saamine on tarvilik, et koos Valgusega, mida nüüd iga päevaga aina rohkem läbi minu planeedile laskub, saaks end ilmutada just see vajalik inspiratsioon ja sisemine juhatus, mida uueks elukevadeks vajan.


Luban endal avaneda uuele Valguse juhatusele.


Kaunist talve algust, armsad Teekaaslased!

Pööripäeva meditatsiooni leiate siitkaudu http://inspiratsioonikool.ee


Õnnistusega

Stella

Kommentare


bottom of page